Марина Сердешнюк (ліворуч) і Анна Кошмал (праворуч) / кадр з серіалу

Українська актриса Анна Кошмал у новій фотосесії показала свій сталевий прес. Як можна переконатися по знімку, дівчина знаходиться в прекрасній спортивній формі - має підтягнутий вигляд, а також помітно, що вона тримає в тонусі свої м'язи. 

В описі до фотографії Кошмал оприлюднила свій гастрольний графік театральних вистав. Так, у березні та квітні вона відвідає Київ, Одесу, Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Черкаси, Рівне, Луцьк, Чернігів, Хмельницький, Вінницю та Житомир. 

Анна Кошмал / фото instagram.com/smorkovkina

Хто така Анна Кошмал

Українська актриса, яка ще у підлітковому віці стала улюбленицею мільйонів. Однією з її найбільш знакових ролей вважається серіал "Свати", де Кошмал зіграла підлітка Женьку - онучку головних героїв. 

Відео дня

Після цього Анна ще неодноразово з'являлася в українських серіалах. Наприклад, її можна побачити в "Село на мільйон", "Слузі народу", "Смаку щастя", "Кошику для щастя", "Хазяйці" та інших. 

Після 24 лютого Кошмал намагалася звернутися до своїх російських колег, щоб ті допомогли поширити інформацію про звірства окупантів на території нашої країни, але ті не відповіли. Найбільше вона розчарувалася саме в "сватівській" родині, тому що з акторами "Сватів" вона працювала пліч-о-пліч довгі роки, а вони виявилися зрадниками і путіністами.

Вас також можуть зацікавити новини: