Леонід Куравльов / скріншот

Відомого радянського та російського актора Леоніда Куравльова виписали з лікарні та перевели у хоспіс на реабілітацію під цілодобове спостереження.

Як пише 5-tv.ru, актор покинув лікарню ще 21 січня, але ЗМІ повідомили про це тільки зараз.

"Судячи з усього, мови про його одужання не йде. Виявлену пневмонію вдалося вилікувати, але виявилося, що стан здоров'я зірки кіно набагато гірше", – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що актора оглянули неврологи, і в результаті було прийнято рішення перевести Куравльова в хоспіс.

Медики діагностували у 85-річного актора деменцію змішаного типу, а також цереброваскулярну хворобу – патологічний стан, при якому прогресує пошкодження судин головного мозку, а нейрони поступово починають відмирати через брак кисню і поживних речовин.

На цей час стан Куравльова оцінюється як середньої важкості. У його палату нікого не пускають.

Також є інформація, що родичі не мають наміру забирати актора з хоспісу, і свої останні дні він може провести саме там. Разом з тим лікарі не залишають спроби поставити його на ноги.

Леонід Куравльов / фото t.me/radiogovoritmsk

Раніше повідомлялося, що Леонід Куравльов втрачає пам'ять, йому зробили екстрену операцію

Читайте також"Дива не сталося": помер зірка серіалу "Кухня", йому було 43 рокиЛеонід Куравльов: що відомо про актора

Леонід Куравльов відомий за такими фільмами, як "Іван Васильович змінює професію", "Афоня", "Живе такий хлопець", "З лебединого", "Ваш син і брат", "Золоте теля" та "Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо".

У 2014 році Куравльов підписав звернення російських діячів культури на підтримку політики президента РФ Путіна в Україні та у Криму, за що його внесли у базу "Миротворець".

Вас також можуть зацікавити новини: