MELOVIN у липні здійснив камінг-аут / фото instagram.com/melovin_official

Український співак MELOVIN, який здійснив камінг-аут під час виступу на фестивалі Atlas Weekend у Києві 5 липня, зізнався, що його підштовхнуло до такого кроку.

В інтерв'ю програмі "Зоряний шлях" виконавець розповів про допомогу психотерапевта.

Зазначається, що потяг до представників протилежної статі й свою особливість MELOVIN відчув у 13 років. І через страх розповісти про це суспільству у нього почалися психологічні проблеми та панічні атаки. У підсумку співак вирішив звернутися за допомогою.

Відео дня

"Немає їх (панічних атак) вже, напевно, місяців п'ять, коли почалося лікування... Ти можеш висловити це людині, не просто людині, а професіоналу своєї справи... Мені так хочеться всім сказати: якщо у вас є проблеми – йдіть до професіоналів. А не до бабок, ворожок, повитух", – розповів артист.

Читайте такожОльга Фреймут на камеру "дуже унтимно" поцілувала дівчину: в мережі обговорюють (відео)За його словами, психотерапевт зробила його щасливою та дуже сміливою людиною.

Камінг-аут MELOVIN

MELOVIN здійснив камінг-аут під час виступу на фестивалі Atlas Weekend у Києві 5 липня. Прямо на сцені співак публічно підтримав представників ЛГБТ та поцілував спочатку дівчину, а потім хлопця. Потім він розгорнув прапор ЛГБТ.

Вас також можуть зацікавити новини