Також він вказав на Путіна, який "завис у тактичному кошмарі" і хоче "випалити життя з землею" / скріншот

Російський актор Дмитро Назаров, який відкрито засуджує кремлівську агресію, висміяв росіян. Також зірка "Кухні" передав "окреме вітання" путіністу Оскару Кучері.

На своєму YouTube-каналі Назаров опублікував нове відео. Актор прочитав вірш про росіян.

"Вы в угол загнаны, изгои мироздания. Скребут по венам собственным ножи По всем кладовкам мыльные верёвки и наколенники надеты под штаны. Чтоб каяться и ползать всей тусовкой, укравшей шанс последний у страны. Находите измену без измены, сосете палец, чтобы создать донос. Хорошим людям ищете замену, на лысине не вырастить волос", - заявив Назаров.

Також він вказав на Путіна, який "завис в тактичному кошмарі" і хоче "випалити життя з землею". За словами Назарова, за одну лише думку про застосування ядерної зброї його потрібно було "забити під капелюх". 

Крім цього, актор згадав про Кучеру. Кілька днів тому путініст образив Назарова. Йому не сподобалося, що актор виступає проти війни. Кучера заявляв, що йому зовсім не шкода Назарова, який втратив роботу в театрі через свою позицію.

"И маленький постскриптум для Кучеры: пора бы в вашем возрасте понять. Без мозга, такта, чести, чувства меры, меня не надо трогать, Оскар, ...",- резюмував Назаров.

Нагадаємо, раніше зірку "Кухні" оштрафували в РФ. Назарова вирішили "покарати" за його слова про повномасштабну війну та пісню, яку він заспівав ще рік тому.

Вас також можуть зацікавити новини: