Назар Задніпровський / facebook.com/zadniprovskiy.n

Український актор Назар Задніпровський перерахував росіян, які засуджують повномасштабне вторгнення в Україну, і заявив, що дав би їм українські паспорти.

У список "хороших росіян" потрапили Лія Ахеджакова, Марк Фейгін, Олександр Невзоров та інші. 

"Я так думаю, що так як Невзорову потрібно українське громадянство давати дуже хорошим, дуже правильним росіянам. Фейгін, Ахеджакова... А їх одиниці. Ви розумієте, на 140 мільйонів 5-10 чоловік хороших. Так що, я думаю, 10 паспортів ми не пошкодуємо і нехай їм буде добре в Україні", – сказав артист у програмі "Слава+".

Відео дня

Також він висловився про свою колегу Галину Безрук, яка проживає в РФ і мовчить про війну на батьківщині. За його словами, він спілкувався з актрисою перед 24 лютого 2022 року. Вона нібито відмовилася повертатися в Україну, бо втратила б роботу.

"Вона каже: "Ось, основна причина - це моя робота. Я просто знаю, що я до Києва приїду І буду безробітна". А там (в Росії, - УНІАН) вона на головних ролях в театрі Мьюзік-холу", - сказав Задніпровський.

Чим відомий Назар Задніпровський

Назар Задніпровський - український актор театру і кіно. Він грав у "Слузі народу", "Скаженому весіллі", "Будиночку на щастя", "Великих Вуйках" та інших серіалах і фільмах. 

Нагадаємо, раніше Галина Безрук пояснила своє мовчання про війну.

Вас також можуть зацікавити новини: