Не варто вибирати занадто темні відтінки олівця для брів / фото ua.depositphotos.com

Віковий макіяж вимагає майстерності і безлічі навичок. Один неправильний акцент здатний зіпсувати весь зовнішній вигляд жінки. Візажисти назвали головні помилки при макіяжі, які додають одразу 15 років і можуть зістарити навіть молоду дівчину. 

Форма і колір брів

Не варто обирати занадто темні відтінки олівця для брів. Додаючи кольору, ви додаєте собі зайві роки. Крім цього, під час макіяжу варто подбати і про правильний підбір форми брів.

Не потрібно робити брови занадто темними / фото ua.depositphotos.com

Візажисти радять жінкам не гнатися за модою, а підбирати саме ту форму, яка найкраще підходить. Якщо у вас від природи тонкі брови, то не варто намагатися їх збільшити. Якщо ж у вас пишні і широкі брови, прийміть їх форму і не намагайтеся зробити "ниточки". Найкраще підбирати тон і форму брів, враховуючи колір волосся і шкіри. В ідеалі брови повинні бути трохи світліше за вашу шевелюру.

Відео дня

Нанесення рум'ян і контуринг

Бронзер, рум'яна і шиммер - багато жінок занадто люблять ці засоби і часто переборщують з ними під час макіяжу. Нікого не прикрасять занадто яскраві щоки або ж темний контуринг. 

Не варто вибирати занадто яскраві рум'яна / фото ua.depositphotos.com

Підкреслюйте вилиці бронзером, проте не забувайте все розтушовувати. Не потрібно залишати плями на шкірі, з ними ви будете здаватися набагато старше. Велика кількість бронзера старить обличчя, щоки здаються обвислими. Також не варто наносити рум'яна на центр щік, це підходить лише юним дівчатам. Замість цього підфарбуйте верхню частину скул, тон рум'ян не повинен бути червоним або рожевим, обирайте більш натуральні кольори.

Вибір тону

Відмовтеся від важкої і занадто щільною основи під макіяж. Тональний крем повинен бути ледь помітним, практичним прозорим. Ефект маски не тільки не в моді, він сильно старить.

Обирайте засоби для макіяжу, враховуючи колір своєї шкіри / фото ua.depositphotos.com

Не варто думати, що зморшки краще перекривати великою кількістю тонального засобу. Воно лише заб'є пори і навряд чи приховає "гусячі лапки" або заломи в носогубної складці. Свіжість і молодість надають сяючі і легкі BB-крема, обирайте засіб зі зволожуючим ефектом і не забувайте правильно очищати шкіру після макіяжу.

Раніше УНІАН розповідав про дівчину, яка тіла намалювати хною веснянки, а перетворилася на Фіону.

Вас також можуть зацікавити новини: