Для зустрічі з журналістами перша леді приміряла стильний брючний костюм / фото instagram Зеленської

Дружина президента України вразила стильним "луком". Нещодавно Олена Зеленська дала інтерв'ю і вже показала, який вона мала вигляд у кадрі.

Для зустрічі з журналістами перша леді приміряла стильний брючний костюм і строгу сорочку, підібрану в тон до піджака. Свій образ вона доповнила незвичайною брошкою.

Олена Зеленська вразила стильним "луком" з брошкою з уламка ракети / фото instagram Зеленської

На перший погляд здається, що ця прикраса лише вдало доповнила стильний "лук" Зеленської. Насправді ж брошка несе особливий сенс, адже вона зроблена з уламка ракети.

Відео дня
Новий образ першої леді / фото instagram Зеленської

Прикрасу створив харківський ювелір Станіслав Дрокін. Він випустив серію унікальних брошок "Незабудька" з уламків ракет, які по Україні запускала РФ. На прикрасі розміщено ніжно-блакитні квіти.

"Творчим задумом є соціально-культурний міжнародний проект, який через твори з колекції "Незабудька" зберігає пам'ять про події кожного дня війни Росії проти України: пам'ять про мужність захисників, знищену росіянами культурну, історичну, наукову спадщину та віднесені життя... Кожен твір є унікальним, єдиним у своєму роді твором і зберігає пам'ять про події конкретного дня війни, на який вказує індивідуальний номер", - пояснював свою концепцію автор брошок.

Нагадаємо, у своєму новому інтерв'ю Зеленська чесно розповіла про стосунки з чоловіком і зізналася, чи дає йому поради.

Вас також можуть зацікавити новини: