Тільда Суїнтон вразила всіх своєю маскою, яка, правда, не захищає від коронавіруса / фото REUTERS

З 2 по 12 вересня 2020 року в Італії проходить 77-й щорічний Венеціанський міжнародний кінофестиваль, який вважається однією з найважливіших кіноподій світу. Це перший захід подібного масштабу з початку пандемії коронавіруса.

Читайте такожСтартував Венеціанський кінофестиваль: чим дівуватімуть в умовах пандемії

Зрозуміло, з урахуванням цього формат кінофестивалю змінили - гостей цього року менше, фанатів не підпускають до червоної доріжки, а самі зірки намагаються одягати маски і не наближатися один до одного без потреби.

Відео дня

І традиційно увага публіки прикута до нарядів кінозірок, моделей та інших гостей кінофестивалю, яким в умовах пандемії довелося доповнити свої образи захисними масками.

Мабуть, звання найстильнішої зірки кінофестивалю по праву гідна його нинішня "господиня" - голова журі, австралійська актриса Кейт Бланшетт. Багаторазова володарка "Оскара", "Золотого глобуса" та інших престижних нагород, завжди стильна Бланшетт й цього разу до підбору свого кожного вбрання підійшла з характерний їй смаком.

Кейт Бланшетт і Альберто Барбера / фото REUTERS
Кейт Бланшетт / фото REUTERS
Кейт Бланшетт і інші члени журі / фото REUTERS
Кейт Бланшетт / фото REUTERS

Не менш знаменита і талановита, екстравагантна Тільда Суїнтон також не зрадила собі та знову здивувала публіку. Цього року актриса отримала почесного "золотого лева" Венеціанського кінофестивалю, і з цієї нагоди елегантне чорно-біле вбрання доповнила справжньою венеціанської маскою, яка, правда, зовсім не захищає від коронавіруса. А ось на наступний день вона вибрала вже більш демократичний світло-зелений костюм і більш відповідну медичну маску.

Тільда Суїнтон / фото REUTERS
Кейт Бланшетт і Тільда Суїнтон / фото REUTERS
Тільда Суїнтон і Педро Альмодовар / фото REUTERS

Також варто відзначити образи актрис Стейсі Мартін і Анни Фольєтти.

Анна Фольєтта / фото REUTERS
Анна Фольєтта / фото REUTERS
Стейсі Мартін / фото REUTERS
Стейсі Мартін і колеги по фільму Lovers / фото REUTERS

Інші новини по темі