Літній одяг 2022 / ua.depositphotos.com

Літо - час, коли можна ховати пуховики і діставати легкі повітряні сукні. Тому підбір гардероба в цей сезон приносить найбільше задоволення всім дівчатам. 

Не знаєте, що одягнути цього літа, які речі будуть в тренді і що з чим поєднувати? Тоді швидше читайте далі і надихайтеся новими ідеями.

Лляна сукня

Хіт літнього сезону - це лляна сукня. Мало того, що льон це якісна тканина, так і речі з нього коштують відносно недорого. А головна перевага в тому, що вони виглядають дорого, стильно, стримано, але не менш романтично і практично.

Відео дня
Літній одяг 2022 / instagram.com/talittes

Трикотажний топ

Це універсальна річ, яку можна поєднувати як з шортами, так і зі штанним костюмом. Варіантів створення образів з топами дуже багато, все залежить від вашого смаку і доречності. Крім того, топи підкреслюють талію, тому ваша фігура не залишиться непоміченою цього літа.

Літній одяг 2022 / instagram.com/astra.store.ua

Шорти-бермуди

Також в тренді будуть шорти-бермуди, які ідеально виглядають з оверсайз футболками і кедами. Зверніть увагу на світлі кольори, зокрема на білий. Саме чистий білий колір буде хітом літнього сезону.

Літній одяг 2022 / instagram.com/handn__shop

Стьобані спідниці

Стьобані спідниці відмінно підійдуть як для прогулянки, так і для побачення. У них вам буде максимально комфортно і красиво. Придивіться до яскравих кольорів - рожевий, зелений, блакитний. Такі спідниці будуть "родзинкою" вашого образу.

Літній одяг 2022 / instagram.com/keepstyle

Сукня на запах

З моди також не вийшли сукні на запах. Якщо хочете додати образу ніжності і легкості, вибирайте легку тканину з рюшами. Якщо хочете бути більш стриманими, тоді придивіться до більш офісних варіантів.

Літній одяг 2022 / instagram.com/kompliment_ru

Вас також можуть зацікавити новини: