Тренди одягу / фото УНІАН

Звичний осінній гардероб часто складається з нудних і одноманітних предметів одягу. Відомий український стиліст Андре Тан розповів, як зробити образ більш яскравим і незабутнім. Своїми порадами він поділився в Інстаграмі.

Купіть яскраву сумку 

Модні тренди осені та зими / фото instagram.com/andre_tan_official/

Проста чорна сумка вже давно набридла. Яскрава сумочка незвичайного кольору допоможе урізноманітнити навіть найпростіший образ. Кольорову сумку можна носити з однотонним і нейтральним одягом. Так у вашому образі з'явиться яскравий акцент. 

Вибирайте кольорове взуття

Поради від стиліста 2020 / фото instagram.com/andre_tan_official/

Чорне взуття вже нікого не дивує. Якщо ваш образ здається вам нудним і одноманітним - спробуйте взуття різних кольорів. У моді зараз черевики коричневого, темно-зеленого і бежевого кольорів.

Відео дня

Шкіряні штани - новий тренд

Модне взуття 2020-2021 / фото instagram.com/andre_tan_official/

Чорні джинси - не єдина універсальна річ гардеробу. Дуже модними зараз вважаються широкі шкіряні штани пастельних відтінків (пісочний, рожевий, м'ятний, блідо-жовтий і блакитний). Носити такі штани можна з в'язаними светрами, водолазками, сорочками.

Відмовтеся від чорних колготок

Тренди в одязі 2020-2021 / фото instagram.com/andre_tan_official/

Колготки бежевого або коричневого кольору підкреслять контури ваших ніг і привернуть до них увагу. У моді також капронові колготки з візерунками і схемами, а носити їх варто з однотонною спідницею, щоб не перевантажувати образ.

Вибирайте верхній одяг з принтом

Модні образи на осінь і зиму / фото instagram.com/andre_tan_official

Пальто або плащ з принтом додадуть фарб у ваш образ і звернуть на вас увагу. Спробуйте верхній одяг з горошком або візерунками-лапками. Найбільш модним в цьому сезоні вважається принт в клітинку - такі пальто виглядають приголомшливо.

Читайте інші новини про моду: