Як вибрати шорти на літо / скріншот

Літні шорти - невід'ємна частина жіночого гардеробу. Вони можуть бути спортивними, діловими, повсякденними. У цьому сезоні особливо популярними будуть п'ять моделей шортів, серед них ви точно знайдете ту, яка підійде саме вам. 

Сатин і легкі тканини

Вважається, що шовкові шортики - елемент піжами. Однак насправді одяг з сатину та інших легких тканин чудово підходить і для повсякденного одягу. Ви можете обрати коротенькі шовкові шортики і носити їх з сорочкою, підібраною в колір. Але також ви можете приміряти сатинові шорти більш спортивних моделей.

Модні шорти на літо / скріншоти

Боксери

Спортивні шорти з акцентом на талії чудово підійдуть тим, хто любить кросівки. Вони мають неймовірно стильний вигляд як з об'ємними худі, так і з короткими топами. Шорти-боксери можуть підкреслити ваші стрункі ніжки. Особливо вдалий вигляд такі моделі мають у білому кольорі.

Стильні шорти на літо / скріншоти

Карго

Шорти-карго підійдуть для офісу і прогулянок по місту. Ви можете обрати строгий варіант з довжиною до коліна або ж коротеньку модель з яскравим принтом. Не варто забувати, що такий фасон може додати трохи об'ємів в стегнах, а тому намагайтеся зробити акцент на талії, щоб "врівноважити" пропорції.

Шорти на літо-2023 / скріншоти

Велосипедки

Велосипедки вже стали "золотою класикою" і продовжують залишатися в тренді. Цього літа вони будуть, напевно, найпопулярнішою моделлю шортів. Секрет велосипедок в тому, що вони роблять дівчат візуально стрункішими. За рахунок легкої утяжки вони "ховають" животик і роблять стегна неймовірно сексуальними.

Велосипедки на літо / скріншоти

В'язані шорти

Така модель шортів тільки починає ставати трендом. І якщо ви хочете бути наймоднішою, вам точно варто встигнути надіти їх першої. В'язані шортики можна носити як з кросівками, так і з босоніжками. Постарайтеся не обтяжувати образ масивними сумками і яскравими аксесуарами. Тоді ви будете мати стильний і лаконічний вигляд.

Стильні шорти на літо-2023 / скріншоти

Нагадаємо, раніше стилісти назвали 5 найстильніших речей цього літа.

Вас також можуть зацікавити новини: