Трендове взуття на осінь 2021 / depositphotos.com

Цієї осені в тренді будуть п'ять пар взуття. Вони не тільки зігріють ваші ніжки, але і ідеально доповнять образ в цілому. Ви можете експериментувати, поєднуючи їх з різними стилями одягу.

Лофери

У моді будуть не класичні "чоловічі" моделі, а з нетривіальною грубою підошвою або на широкому стійкому каблуці. Тренд на комфорт ніхто не відміняв.

Лофери завжди будуть в тренді / instagram.com/roomroom_krs

Оксфорди

"Вони теж перекочували на жіночі ніжки саме з чоловічого гардероба, і звичайно ж, зазнали трендові зміни підошви", - говорить стиліст Росіна Трач.

Відео дня
Оксфорди не здають своїх позицій / instagram.com/step_boutique_ua

Човники

Човники - це вже класика, та не класика. Зручне і жіночне взуття на низькому ходу доповнилося всілякими ремінцями, плетеними стрічками і зав'язками. Також на перший план виходять найнесподіваніші матеріали пошиття і їх поєднання. 

Човники - це базове взуття / instagram.com/glass_slipper_for_any_girl

Жокейські чоботи

За словами стиліста, цієї осені вони будуть в тренді як ніколи. Строгість чітких ліній і жорсткість форм стануть відмінним ансамблем з легкими сукнями, щоб на контрасті зіграти по-стильному. 

Жокейські чоботи також будуть в тренді / instagram.com/obuv_shick

Грубі черевики

"Грубі черевики - що вже говорити, вони стають класикою і обов'язковим атрибутом в гардеробі кожної стильної дівчини. Добре доповнюють одяг різних стилів, але чим незвичніше поєднання - тим цікавіше", - додала Росіна Трач.

Грубі черевики вже кілька сезонів в моді / instagram.com/joker_woman_minsk

Вас також можуть зацікавити новини: