Головні тренди 2022 в одязі / instagram.com/koko.online_store

Попри те, що весна скоро закінчиться, у нас ще є час для того, щоб оновити свій гардероб. Якщо ви не знаєте, що буде в тренді навесні і влітку, тоді швидше читайте далі.

Пір'я

Страусове пір'я стало трендом ще торік. У цьому сезоні воно не поступається своїми лідерськими позиціями. Зверніть увагу на сукні та костюми з цим пір'ям, яке стане "родзинкою" вашого образу. Варто відзначити, що пір'я візуально збільшує обсяги. Якщо у вас маленькі груди, то краще вибирати одяг з пір'ям в зоні декольте. А якщо у вас, наприклад, і так пишні стегна, то краще відмовитися від міні-суконь з таким декором.

Головні тренди 2022 в одязі / instagram.com/letsdress.boutique

Стрази

Всі пам'ятають часи, коли стрази були на піку популярності? Поступово вони почали виходити з моди, але в цьому сезоні вриваються в модний гардероб з новою силою. Але це не говорить про те, що потрібно перетворитися в дискошар. Придивіться до взуття зі стразами. Їх відмінно впроваджує в свої колекції всесвітньо відомий бренд Jimmy Choo.

Відео дня
Головні тренди 2022 в одязі / instagram.com/jimmychoo

Прозора тканина

Одяг повинен бути не тільки практичним, але і жіночним і навіть сексуальним. Якщо у вас відмінна фігура і вигини тіла, то чому б не одягнути боді з напівпрозорої тканини. Доповнити його можна стильними прикрасами. Повірте, це зовсім не вульгарно, але відірвати від вас погляд буде неможливо.

Головні тренди 2022 в одязі / instagram.com/samohvalova_atelier

Корсет

Топи і корсети різних фасонів - це мастхев цього сезону. Вони ідеально підкреслюють груди, піднімаючи їх. Можна вибрати як бра, так і подовжений топ. Все залежить від вашого образу. Крім того, їх можна носити під піджак або одягати на сукню або сорочки. Вибирайте свій стиль і експериментуйте.

Головні тренди 2022 в одязі / instagram.com/new_page_inst

Яскраві костюми

Смуток і сірість залишаємо в минулому. Весна і літо - це відмінний час для яскравої колірної гами. Наймоднішими кольорами 2022 року визначені синій і жовтий. Також в тренді буде зелений і його відтінки.

Головні тренди 2022 в одязі / instagram.com/cdd_concept_store

Вас також можуть зацікавити новини: