Зачіска на Новий рік / instagram.com/tonia_vait

Напевно ви чули вислів, що сила жінки в її волоссі. Дійсно, розкішне волосся не тільки приваблює чоловіків, але і робить вас впевненішою в собі. УНІАН пропонує вам кілька варіантів зачісок на Новий рік 2023, які зведуть всіх з розуму.

Найоптимальнішим варіантом зачіски, якщо у вас немає часу на відвідування салону краси, буде низький хвіст. Але головна "родзинка" цього укладання - стрази, які додадуть блиску і розкоші. До слова, кріпляться вони дуже легко. Для цього вам знадобиться спеціальний клей для волосся і лак, щоб закріпити стрази на локонах.

Зачіска на Новий рік / instagram.com/marg.sokolova

Так вже в житті повелося, що дівчата з прямим волоссям мріють про кучері, і навпаки. Так ось, ви всього-на-всього можете просто змінити зачіску, не додаючи ніяких вишукувань. Ваш образ і так буде виглядати по-новому і свіжо.

Відео дня
Зачіска на Новий рік / instagram.com/elenachireva

Не менш актуальними будуть афрокудрі і голлівудські хвилі. Ці зачіски завжди виглядають на мільйон, адже вони не тільки надають обсягу вашому волоссю, але і роблять з вас буквально актрису кіношедеврів.

Зачіска на Новий рік / instagram.com/velichko_bird

Щоб розбавити образ і зробити його більш яскравим, можна додати різні шпильки. Якщо ваша душа лежить до каменів, вибирайте їх тих кольорів, які любить Чорний Водяний Кролик - червоний, чорний, синій, помаранчевий, зелений.

Зачіска на Новий рік / instagram.com/darina_jordan

Нагадаємо, як вибрати сукню на Новий рік, щоб виглядати молодо і стильно.

Вас також можуть зацікавити новини: