В Україні без світла зилишився 151 населений пункт / Фото УНІАН

Внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, град та пориви вітру) знеструмлено 151 населений пункт у 5 областях України.

Читайте такожПогода на сьогодні: у багатьох областях України пройдуть дощі і похолодає (карта)

Так, у Чернігівській області без світла залишився 61 населений пункт, Львівській - 34, Тернопільській - 25, Чернівецькій - 19, Волинській - 12. До відновлення електропостачання залучені бригади обленерго.

Відео дня

Станом на ранок 15 серпня залишаються частково зруйнованими 174 (було 227, відновлено 53) дахи будівель у Чернігівській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

У Чернігівській області внаслідок ускладнення погодних умов 13-14 серпня сталося часткове руйнування покрівель 175 будівель та повалення дерев на території окремих населених пунктів Корюківського, Городнянського, Носівського та Ріпкинського районів. Протягом доби відновлено покрівлі  53 будівель (33 житлових, 20 господарчих)

У Чернівецькій області сталося часткове руйнування покрівель 11 будівель. Підрозділами ДСНС прибрано 23 повалених дерева.

На Тернопільщині 13-14 серпня  сталося часткове руйнування покрівель 41 будівлі та повалено дерева у Зборівському та Бережанському районах.

У Львівській області протягом доби підрозділами ДСНС було відкачано воду з підвальних приміщень 14 будівель у містах Дрогобич, Трускавець, Борислав та Стебник.

Нагадаємо, у четвер, 15 серпня, у західних та Житомирській областях очікуються грози.