17 листопада на заході України очікуться мокрий сніг / фото liz west/flickr.com

Перед вихідними, 17 листопада, у низці областей Україні очікуються опади та сильний вітер. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко.

"Через діяльність активного циклону з південного заходу на ім'я Linus в західних областях України очікується хмарна волога погода із дощем та мокрим снігом. До негоди приєднається сильний вітер південно-східного напрямку", - розказала синоптик.

За її словами, невеликі дощі також можливі у східній частині України, а на решті території у п'ятницю істотних опадів не передбачається.

Відео дня

"Температура повітря в Україні буде низькою", - каже Наталка Діденко. Так, найближчої ночі на заході та півночі від +3 тепла -3, а на решті території +2...+7 градусів. А впродовж дня 17 листопада очікується +3...+8 градусів, лише на півдні буде трохи тепліше, +7...+11 градусів.

У Києві, за прогнозом Наталки Діденко, завтра буде хмарна погода, але без істотних опадів. Вночі +1...+3 градуси, на околицях - до -1 градуса, а вдень повітря прогріється лише до +4 градусів.

Погіршення погоди в Україні - прогноз

Раніше Наталка Діденко попередила українців про потужну негоду, що очікується найближчими вихідними. За її даними, в суботу в західних областях погода буде особливо несприятливою із сильним мокрим снігом та штормовим вітром. А у неділю сильні дощі та сильний вітер дошкулятимуть жителям півдня, центра та сходу України.

Вас також можуть зацікавити новини: