Тепло у Києві встановило новий рекорд / фото УНІАН

У Києві 4 лютого тепло встановило новий рекорд. У столиці зафіксували рекорд найтеплішої мінімальної температури повітря. Про це повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

"За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського 4 лютого мінімальна температура повітря у Києві перевищила на 2,1°С рекордне значення 1936 року і склала +4,6°С", - повідомили синоптики.

Негода у Києві - прогноз на сьогодні

На сьогодні, 5 лютого, у Києві та Київській обалсті оголошено підвищений рівень небезпечності. Синоптики Укргідрометцентру прогнозують пориви вітру зі швидкістю 17-22 м/с. Через це на Київщині оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Відео дня

За прогнозом, у столиці сьогодні буде хмарно, очікується дощ та мокрий сніг. Вітер буде північно-західного напрямку 7-12 м/с, пориви сягатимуть 17-22 м/с. Температура по області буде 2-7° тепла, а у Києві очікується близько 5° тепла.

Погода в Україні

За даними Погода УНІАН, понеділок в Україні буде теплим і мокрим. На заході буде +5°...+10°. На півночі +2°...+6°, на сході: +3°...+4°. У центральній частині очікується +3°...+8°, на півдні повітря прогріється до +5°...+10°, а на Одещині буде найтепліше, до +13°.

Вас також можуть зацікавити новини: