Сьогодні у Києві буде вітряно / фото ua.depositphotos.com

У Києві та Київській області сьогодні очікується несприятлива погода. Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Київщині оприлюднив Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, сьогодні пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с. Через це оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Довідка УНІАН. Під час дії I рівня небезпечності рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність й слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Відео дня
У Києві та області оголошено підвищений рівень небезпечності / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві та області - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків Українського гідрометцентру, сьогодні на Київщині буде хмарно. Впродовж дня очікується дощ та мокрий сніг. Вітер буде північно-західний, 7-12 м/с, його пориви сягатимуть 17-22 м/с.

Температура повітря по Київській області становитиме +2°...+7°, а у самому Києві стовпчики термометрів покажуть близько +5°.

Погода у Києві найближчими днями

За словами синоптиків, у столиці очікується вітряна та мокра погода. Часом спостерігатимуться дощі та мокрий сніг. Найближчий "сухий" день очікується лише 7 лютого, але вночі все одно буде невеликий дощ.

попри опади температура зберігатиметься доволі високою, як на початок лютого. Вдень буде +4°...+7°, а до нуля температура знижуватиметься лише вночі.

Вас також можуть зацікавити новини: