Наприкінці тижня в Україні знову потеплішає / фото REUTERS

Найближчими днями в Україні очікується поступове похолодання, проте буде сухо. Але вже на вихідних погода почне мінятися. Частину України накриє нове потепління - температура знову перевищуватиме норму. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає "Метеопрог".

"У третій декаді січня на нас очікує досить стійкий характер погоди в умовах підвищеного атмосферного тиску та відсутності опадів", - розказав він.

За словами синоптика, після чергового періоду аномального тепла температурний фон в Україні поступово знижуватиметься.

Відео дня

"Протягом тижня погодні умови в нашій країні будуть визначатися переважно полем підвищеного атмосферного тиску та західною периферією антициклону. У зв'язку з цим істотних опадів не передбачається, а температура повітря трохи знизиться, особливо в північно-східних регіонах", - розказав синоптик.

Проте, за його даними, ближче до вихідних очікується зміна атмосферної циркуляції.

"У південній частині пройдуть опади переважно у вигляді дощу, температура повітря знову підвищиться та перевищуватиме кліматичну норму на кілька градусів", - попередив Ігор Кібальчич.

Погода на сьогодні

Як повідомляв Погода УНІАН, тиждень в Україні почнеться з різкого похолодання. Сьогодні, 23 січня, температура знизиться по всій країні. Вдень у більшості областей буде від "нуля" до +2°, лише на заході країни в і Криму температура підніматиметься вище.

Вас також можуть зацікавити новини: