УНИАН

"Якщо зараз ми дозволимо вкрасти в українців право на голос хоча б в одному окрузі, то як нам довіряти результатам на інших округах?", - про це йдеться у відкритому листі кандидата в народні депутати України по 59 одномандатному виборчому округу В. Манько Президентові України Петру Порошенку та Голові та членам Центральної Виборчої Комісії України, повідомляє Цензор.НЕТ.

Читайте такожНа 59-му окрузі відбувається "злив" національних інтересів України - Ярош

"Вже більше тижня триває справжній терор на 59-му виборчому окрузі в Донецькій області. Міліція не допускає до комісії спостерігачів. Підрахунок останніх бюлетенів і запровадження протоколів в систему "вибори" відбувається під дулами автоматів (в буквальному сенсі). До будівлі ОВК №59 постійно під'їжджають колони військової техніки. Ті члени ОВК, які все ще намагаються проводити процедуру підрахунку законно, піддаються загрозам озброєних міліціонерів", - пише він.

Відео дня

За його словами, люди в камуфляжі б'ють і виганяють законних членів ОВК. "Коробки з бюлетенями давно розкриті, зірвані пломби, процедура повністю порушена. Докази того, що відбувається зафіксовані на відео. Я, Валентин Манько, як кандидат у народні депутати, вважаю такі речі неприйнятними і вимагаю негайної реакції членів ЦВК і керівництва правоохоронних органів на зазначені факти. Адже якщо зараз ми дозволимо вкрасти в українців право на голос хоча б в одному окрузі, то як нам довіряти результатам на інших округах", - пише Манько.