Рябчин і Євтушок роблять селфі в масках собачок під час пленарного засідання ВР / фото Цензор.НЕТ

Під час сьогоднішнього пленарного засідання Верховної Ради нардепи від "Батьківщини" Рябчин Олексій і Сергій Євтушок вирішили зробити смішне селфі в сесійній залі.

Читайте такожУ Раді під час словесної перепалки поставили на голосування пропозицію "включити мізки" у залі

Незважаючи на те, що на момент відкриття засідання Верховної Ради електронна реєстрація показала наявність у сесійній залі 18 з 20 членів фракції "Батьківщина", в розпал робочого дня в секторі політсили у сесійній залі залишилися лише два народні обранці - голова підкомітету з питань енергозбереження й енергоефективності комітету ВР з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олексій Рябчин та член комітету ВР з питань транспорту Сергій Євтушок, пише Цензор.НЕТ.

Відео дня
Рябчин і Євтушок роблять селфі в масках собачок під час пленарного засідання ВР / фото Цензор.НЕТ

Очевидно, парламентаріям стало нудно і вони вирішили трохи розважитися. Рябчин і Євтушок вирішили зробити смішне селфі з накладкою у вигляді масок собак.

Як повідомляв УНІАН, 10 квітня заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд пояснила народному депутату Нестору Шуфричу (фракція «Опозиційний блок»), що на сході України не конфлікт, а війна з Росією.