Володимир Зеленський / REUTERS

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родичам та близьким загиблого народного депутата Дмитра Тимчука.

Про це йдеться в повідомленні Адміністрації президента України у Twitter.

"Не стало Дмитра Тимчука. Патріот, народний депутат, офіцер, військовий журналіст, а від початку російської агресії в Криму співзасновник "Інформаційного спротиву" надійно тримав фронт інформаційної війни. Президент співчуває рідним і близьким Дмитра. Це велика втрата для країни", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожНові подробиці смерті нардепа Тимчука: у квартирі був не сам, у поліції вже говорять про умисне вбивство (фото)

Як повідомляв УНІАН, голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що за фактом загибелі 19 червня у Києві Тимчука відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

За його словами, попередньо загиблий має вогнепальне поранення голови. "Скільки було пострілів, не можу відповісти – експерти оглядають. Є низка робочих версій, серед яких, можливо, нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю. Також розглядаємо версії кримінального характеру. Є громадянка, яка перебувала з ним в квартирі і яка зараз дає свідчення. Збираємо свідчення сусідів", – повідомив Князєв.