Букін "забув" задекларувати дві квартири та авто / фото УНІАН

У Києві завершено досудове розслідування у справі про декларування недостовірної інформації колишнім генеральним директором «Укроборонпрому».

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Читайте такожЗлочини в оборонці: ГПУ створила спеціальну групу для розслідувань«У вівторок, 4 лютого, прокурором САП доручено детективам НАБУ повідомити про завершення досудового розслідування за фактом подання суб’єктом декларування недостовірних відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування колишньому гендиректору ДК «Укроборонпром», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Слідством встановлено, що у декларації за 2016 рік екс-посадовець не вказав доходи, рухоме та нерухоме майно, що належить його цивільній дружині, зокрема дві квартири вартістю понад 3 мільйони гривень та автомобілі Range Rover, вартість яких сягає 10 мільйонів гривень.

Як повідомляв УНІАН, 12 листопада 2019 року детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили про підозру у декларуванні недостовірної інформації колишньому гендиректору держконцерну «Укроборонпром».

Дії колишнього гендиректора кваліфіковані за ст. 366-1 Кримінального кодексу України.

За даними джерел УНІАН у правоохоронних органах, мова йде про Павла Букіна.