фото Житомирська ОДА

Президент України Петро Порошенко призначив Галину Ширченко головою Хорошівської райдержадміністрації Житомирської області.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Житомирської ОДА.

Як зазначається у повідомленні, відповідне розпорядження Порошенко підписав сьогодні, 12 червня.

Відео дня

«Призначити Ширченко Галину Іванівну головою Хорошівської районної державної адміністрації Житомирської області з 12 червня 2017 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства», – йдеться у документі.

Попереднім керівником Хорошівської райдержадміністрації був Сергій Хабаза, якого було звільнено з посади 9 грудня 2016 року.

До призначення Ширченко виконувачем обов'язки голови Хорошівської РДА був перший заступник голови Віталій Римар.

Читайте такожПорошенко звільнив заступника командувача Нацгвардії

За даними Житомирської ОДА, Галина Ширченко народилась 21 листопада 1973 року в селі Добрині Хорошівського району Житомирської області. Вона закінчила Пінський індустріально-педагогічний технікум, а повну вищу освіту здобула у 2004 році, закінчивши Житомирський державний університет імені І. Франка за спеціальністю «вчитель біології, валеології та основ екології».

З 1993 року Ширченко працювала вчителем у Луківській середній школі Малинського району, потім - у Добринській школі Хорошівського району, а з 2004 року – на посаді директора Добринської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів. Потім вона була директором Добринського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів».

З липня 2015 року Ширченко обіймала посаду заступника голови Хорошівської районної державної адміністрації.