Народний депутат України від БЮТ Наталія КОРОЛЕВСЬКА головною причиною того, чому вона не увійшла до опозиційного уряду, назвала бажання працювати там, де вона найбільш ефективна в даний момент – в Комітеті Верховної Ради України.

Так голова парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва відповіла на питання Дмитра ВИДРІНА, «чому вона не очолила опозиційний уряд», в ефірі передачі «Шустер Live». Про це УНІАН повідомили у прес-службі комітету ВР.

«Людина має працювати там, де вона може бути максимально ефективною, – сказала Н.КОРОЛЕВСЬКА. – Тому при формуванні опозиційного уряду я зробила такий самий вибір, як і кілька років тому, коли формувався діючий уряд – я вирішила залишитися в парламентському комітеті».

Відео дня

За її словами, зараз, коли запущено механізм реформ, узятися за іншу справу, не довівши до кінця першу, було б як мінімум нелогічно.

«Сьогодні, як ми знаємо, вже підготовлена велика кількість законопроектів, які проходять через парламент, налагоджено діалог з представниками промисловості та з бізнесу. І «розірватися» на все, щоб бути скрізь, кинувши на півдорозі почате, я вважаю неправильно», – сказала Н.КОРОЛЕВСЬКА.

Як повідомляв УНІАН, 31 березня прем`єр-міністр опозиційного уряду, народний депутат від БЮТ Сергій СОБОЛЄВ обнародував склад опозиційного уряду, до якого увійшли 18 депутатів із фракцій БЮТ і НУ-НС.