Євромайдан

15:30

Близько 300 мітингувальників розпочали пікет Генеральної прокуратури України з вимогою покарати винних у розгоні Євромайдану та припинити кримінальні переслідування активістів.

_

Відео дня

13:15

У Києві тривають мітинги під Кабміном і Радою - по кілька сотень демонстрантів виступають проти і на підтримку чинної влади. Також близько тисячі людей підійшли до будівлі МВС з вимогами відставки його голови Захарченка та розпуску Беркуту, а 500 студентів університету імені Шевченка пройшли містом, вимагаючи відставки міністра освіти Дмитра Табачника. Пізніше до них приєдналися студенти Києво-Могилянської академії.

_

11:50

Азаров пообіцяв переформатувати уряд. «Кадрові висновки ми зробимо й внесемо на розгляд Президента», - сказав він. Водночас прем’єр заявив, що привід для вуличних протестів вже вичерпано і час повертатися до роботи.

_

мітинг регіоналів / Фото : Дмитрий Чигрин, Фейсбук

10:40

На Майдані мітингують кілька тисяч учасників Євромайдану, у той час як біля Верховної Ради близько 500 людей вийшли підтримати Януковича.

_

10:29

Опозиція заблокувала роботу Ради. Рибак відкрив і одразу закрив засідання, а Яценюк заявив, що блокування триватиме, поки уряд не піде у відставку і не буде звільнено 9 засуджених у%