Львовская милиция заявила, что даст отпор, если в сторону народа будут стрелять

Як передає кореспондент УНІАН, начальник одного з райвідділів у Львівській області, полковник міліції Василь Крикявський заявив, що “ми професійно володіємо зброєю, і якщо в сторону народу буде хоч один постріл, ми дамо відсіч”.

Відео дня

Також він зазначив, що “ми будемо захищати свій народ, як цього вимагає Конституція і наша присяга. Ми тут, щоб попередити насильство, щоб мирні протести за права і свободу людей були захищеними”.

Читайте такожМіліція завжди була з народом - Захарченко

Крім того, він заявив від імені усього службового складу, що “Януковича ми не визнаємо”.

Також у коментарі УНІАН полковник розповів, що коли вони звернулися до генерала з повідомленням про перехід на бік мітингувальників, від нього надійшли погрози.

“Що я буду негайно заарештований. На що я йому посміявся у відповідь і на цьому наш конфлікт завершився”, - сказав полковник.

Також він зазначив, що до Києва прибули 50 працівників міліції із 4 підрозділів. Крім того, працівники ще під`їжджають.

Читайте такожМВС: Невідомі обстрілюють військовослужбовців біля Верховної Ради

“Я сподіваюсь, що приїдуть усі порядні міліціонери України, незалежно від того, де вони проживають”, - сказав працівник міліції.

Як повідомляв УНІАН, до Києва із Західної України для охорони Майдану приїхала група міліціонерів, включаючи офіцерів вищих чинів, які перейшли на бік мітингувальників.