Депутати збираються підписи для розгляду постанови про відставку Степанова ще з 2020 року / УНІАН

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що наразі питання про відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова не розглядається.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів.

Читайте такожЗеленський зізнався, чого чекає від зустрічі з Путіним

Відео дня

«Про відставку міністра охорони здоров’я (Максима Степанова - УНІАН) говорять з осені кожного місяця, знаходять якісь нові приводи… Міністр охорони здоров'я працює», - сказав Тимошенко.

Він нагадав, що питання про звільнення глави МОЗ має розглядати парламент.

«(Подання щодо – УНІАН) відставки, якщо вона буде, будь-якого міністра або ще кого-небудь, буде відкрито виноситися на розгляд Верховної Ради, а вже Верховна Рада буде приймати рішення. Зараз про це мова не йдеться», - додав Тимошенко.

Відставка Степанова: що відомо

  • Народні депутати з минулого року збирають підписи за проведення позачергового засідання парламенту для розгляду постанови про звільнення очільника МОЗ. На відставці Степанова наполягають фракції «Голос» та «Європейська соілдарність».
  • 27 квітня депутат від «Євросолідарності» Олексій Гончаренко заявив, що 29 квітня можливий розгляд питання про відставку Степанова з посади міністра охорони здоров’я. Як стверджував Гончаренко, в Офісі президента вважають, що «Степанов уже зібрав увесь той негатив, для збирання якого його й тримали».
  • Своєю чергою народний депутат від «СН» Данило Гетманцев заперечив можливість розгляду питання про відставку Степанова цього тижня.