
Гарячу страву "Жульєн" можна готувати з грибами або без них, зі сметаною або з вершками - в залежності від ваших особистих переваг. Однак є секрет, який знають тільки справжні господині - записуйте, як зробити кращий у вашому житті "Жульєн" з грибами - рецепт із заміною інгредієнта.
Найсмачніший "Жульєн" з куркою і грибами - рецепт
Інгредієнти на "Жульєн" з грибами і куркою:
- Філе куряче - 400 г
- Гриби печериці - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 100 г
- Вершки 20-30% - 200 мл
- Сир твердий - 150 г
- Олія рослинна - 2 ст. ложки
- Сіль - за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
- Зелень (базилік або салатні листя) - для прикраси
Куряче філе промити, нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії до напівготовності. Цибулю подрібнити, додати до курки, смажити ще 3-4 хвилини. Печериці крупно нарізати і теж викласти в сковороду. Після того як випарується волога з грибів, посолити, поперчити і готувати курку з цибулею і грибами ще 5-7 хвилин, до золотистого кольору.
Залити продукти вершками, прогріти "Жульєн" з куркою і грибами. Натерти сир на тертці, посипати ним страву, накрити сковороду кришкою і вимкнути вогонь. Коли сир розплавиться, частування можна подавати до столу.
Секрет цієї страви полягає в тому, що під час приготування були використані саме вершки - сметана ніколи не дасть такого ніжного смаку. До того ж, "Жульєн" на сковороді виходить в рази смачніше через створення ефекту тушкування і запікання не такого типу, як в духовці.