Як приготувати "Жульєн" - рецепт / фото ua.depositphotos.com

Гарячу страву "Жульєн" можна готувати з грибами або без них, зі сметаною або з вершками - в залежності від ваших особистих переваг. Однак є секрет, який знають тільки справжні господині - записуйте, як зробити кращий у вашому житті "Жульєн" з грибами - рецепт із заміною інгредієнта.

Найсмачніший "Жульєн" з куркою і грибами - рецепт

Інгредієнти на "Жульєн" з грибами і куркою:

  • Філе куряче - 400 г
  • Гриби печериці - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 100 г
  • Вершки 20-30% - 200 мл
  • Сир твердий - 150 г
  • Олія рослинна - 2 ст. ложки
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Зелень (базилік або салатні листя) - для прикраси

Куряче філе промити, нарізати невеликими шматочками, обсмажити на олії до напівготовності. Цибулю подрібнити, додати до курки, смажити ще 3-4 хвилини. Печериці крупно нарізати і теж викласти в сковороду. Після того як випарується волога з грибів, посолити, поперчити і готувати курку з цибулею і грибами ще 5-7 хвилин, до золотистого кольору.

Відео дня

Залити продукти вершками, прогріти "Жульєн" з куркою і грибами. Натерти сир на тертці, посипати ним страву, накрити сковороду кришкою і вимкнути вогонь. Коли сир розплавиться, частування можна подавати до столу.

Секрет цієї страви полягає в тому, що під час приготування були використані саме вершки - сметана ніколи не дасть такого ніжного смаку. До того ж, "Жульєн" на сковороді виходить в рази смачніше через створення ефекту тушкування і запікання не такого типу, як в духовці.

Вас також можуть зацікавити новини: