Як збити молоко для кави / фото pinterest.ru

Багато людей не можуть почати робочий день без склянки ароматного капучино або латте. Зробити напій з пишною молочною пінкою можна в домашніх умовах. Спінене молоко додають в зварену і злегка остиглу каву, і відразу насолоджуються напоєм. Як зварити каву в турці вдома - читайте на УНІАН.

Називаємо 5 способів спінити молоко за допомогою простих засобів, які є майже на кожній кухні.

Як збити молоко блендером

У високу залізну посуд налийте молоко і поставте на маленький вогонь. Збивайте молоко занурювальним блендером прямо під час нагрівання. Молоко не можна доводити до кипіння. Отримана таким чином пінка виходить ніжною і пишною, але не дуже стійкою, тому вливати її в каву і пити напій потрібно відразу.

Відео дня

Як збити молоко для капучино в банці

Невелику банку на третину заповніть холодним молоком і накрийте кришкою. Потім швидко потрясіть банку вгору і вниз протягом хвилини. У банці з'явиться багато пишної піни. Зніміть кришку і поставте банку в мікрохвильовку на 30 секунд. Молоко нагріється і пінка осяде, ставши густою і щільною.

Як збити молоко френч-пресом

За допомогою френ-преса дуже зручно робити молочну піну. Вона виходить густою і щільною. Наповніть колбу на третину теплим молоком. Потім швидко піднімайте і опускайте вниз фільтр френч-преса. Через 30-40 секунд молочна піна готова. 

Як збити молоко за допомогою вінчика

Така пінка дуже нестійка, тому приготуйте каву і остудіть його до прийнятної температури заздалегідь. Молоко нагрійте в посуді з високими бортиками. Нахиліть ємність під кутом 45° і швидко збивайте вінчиком до появи піни. Цю піну відразу вливайте в каву.

Як збити молоко в піну капучинатором

Найпростіший і швидкий спосіб приготувати справжній латте або капучіно - це скористатися спеціальним гаджетом. Капучинатор - це професійний прилад для швидкого спінювання молока. Купити його можна приблизно за 80-100 гривень. Молоко має бути теплим, але не гарячим - тоді пінка буде ідеальною.

Вас також можуть зацікавити новини: