Сонячне затемнення 6 січня 2019 розпочнеться о 05:28 за київським часом / Wiki

Сонячні і місячні затемнення відіграють значну роль в астрологічних прогнозах. Дні затемнень нерідко зазначені в історичних хроніках подіями, які перевернули хід історії.

2019 рік почнеться з затемнення Сонця - 6 січня. УНІАН дізнався, як провести цей день і не зіткнутися з неприємностями.

Читайте також"Кривавий" Місяць зависне над Землею в кінці січня 2019

Відео дня

Астрологічні особливості сонячного затемнення

Сонячне затемнення 6 січня буде частковим - тобто, диск Місяця лише трохи закриє від нас Сонце. Але енергетичний сплеск це астрономічне явище, тим не менш, спричинить досить значний.

Причина цього - в особливостях затемнення. Знак зодіаку, в якому буде Сонце на момент затемнення - Козеріг.

Вплив енергетики затемнення особливо сильно за добу до події і протягом тижня після нього. Сонячне затемнення 6 січня 2019 розпочнеться о 05:28 за київським часом.

Його побачать жителі північно-східної Азії (включаючи Японію, Північну і Південну Кореї і схід Китаю), північній частині Тихого океану і крайнього південного заходу Аляски, Далекого Сходу Росії (крім північних і північно-західних районів), а також сходу Монголії.

Ситуація в січні буде ускладнена прийдешнім "коридором затемнень". Перше затемнення – сонячне – відбудеться 6 січня, а друге – місячне – 21 січня.

Період між затемненнями буде найбільш складним. У ці дні можуть прийматися якісь несприятливі доленосні рішення. Тому краще в цей період не приймати важливих рішень і не робити серйозних дій, які можуть багато в чому визначити події на майбутнє.

У січні буде складно контролювати свої дії, тому дуже можливі імпульсивні вчинки, серйозні помилки, вчинені через поспіх. Особливо це може відбуватися в періоди затемнень, тобто 3-9 січня і 18-24 січня.

В період сонячного затемнення 6 січня експерти радять більше довіряти своїй інтуїції.

Що категорично не рекомендується робити під час затемнення

Поїздки та подорожі в цей час будуть небезпечні, також небажано керувати будь-яким транспортом.

Важливі рішення і спроби змінити життя в цей час будуть не тільки марними, але й шкідливими для вашого життя.

Не з'ясовуйте стосунки, а також не міняйте особисте життя (весілля, заручини, розлучення, перехід на новий рівень і так далі).

Уникайте великих покупок, а також серйозних фінансових операцій.

Намагайтеся уникати великого скупчення людей, а також не вплутуватися в конфлікти, адже вони здатні перерости у щось більше.

Затемнення не можна назвати однозначно поганим явищем, адже воно несе в собі багато й корисного. Але ваша головна задача - це берегти свою нервову систему і заспокоїти себе. Події будь-якого затемнення, будь то Сонячне або Місячне, мають доленосний характер. І хоч вам деякі моменти можуть здатися незначними, насправді саме вони задають загальний настрій майбутнього. Тому так важливо десь зафіксувати основні події цього періоду, а потім ретельно проаналізувати їх і продумати можливий результат. Так ви зможете скоригувати погані зміни і збільшити ефект добрих наслідків цього явища.

Дуже добре і корисно здійснювати медитації і заучувати різні афірмації (короткі наставні і підбадьорливі фрази). Це допоможе вам заспокоїтися і знайти гармонію всередині себе. Крім того, подібні духовні практики - хороший спосіб показати Всесвіту, чого ви хочете і про що мрієте.