Бренд ERGO, що працює на ринку України з 2002 року, анонсував оновлений модельний ряд смарт-телевізорів. Вже в жовтні користувачі отримають можливість вибрати телевізор з діагоналлю від скромних 24-х і до значних 65-ти дюймів. Всі моделі вирізняються високою якістю зображення, стильним дизайном, зручністю у використанні й безвідмовною роботою.

ТМ ERGO обрала для нових моделей смарт-телевізорів найсучасніші матриці від провідних світових виробників. Такі ж матриці в свої телевізори встановлюють, наприклад, відомі бренди з Кореї. Переваги цих технологій полягають в можливості дивитися на екран з будь-якого місця в кімнаті без втрати якості, в максимальній яскравості й контрастності зображення, а також в дивовижній глибині й насиченості кольорів. Підтримка роздільної здатності 4К формату UltraHD забезпечує таку деталізацію, що можна забути про видимі точки на екрані.

За простоту і комфорт використання відповідає нова програмна оболонка під управлінням ОС Android 9. Це власний продукт бренду ERGO, створений у співпраці з провідними компаніями-розробниками софту. Користувач отримує стабільну операційну систему з швидким переміщенням по меню, а ціна телевізора водночас не зростає, як це часто буває в продуктах від інших брендів. У цьому полягає філософія ТМ ERGO: максимально піклуватися про якість, позбавлятися від всього непотрібного для користувача і пропонувати продукцію за чесною ціною.

Відео дня

Нові телевізори ERGO – це не лише сучасна технічна начинка та якість зображення. Їх плюс також в стильному дизайні полегшеного безрамкового корпусу. Користувач сплачує лише за телевізор, а отримує одразу і телевізор, і справжній витвір дизайнерського мистецтва, що прикрасить будь-який інтер'єр.

Працюючи над зовнішньою привабливістю і функціоналом, виробники не забули також і про надійність. Бренд ERGO повністю впевнений в якості своєї продукції і тому дає розширену трирічну гарантію на свої телевізори оновленого модельного ряду 2020 року.