Караченцов проходив лікування в Ізраїлі / Кадр з фільму "Людина з бульвару Капуцинів"

Протягом декількох місяців Микола Караченцов бореться за життя — рік тому у 73-річного актора діагностували рак легень. Спочатку лікарі думали, що артист лише підхопив запалення, проте при повторному огляді у нього виявили серйозні проблеми.

Нещодавно актор і його дружина повернулися до Росії з Ізраїлю, де Караченцов проходив курс лікування, яке, за словами Людмили Поргіної, так і не допомогло, передає "СтарХіт".

Читайте такожАктора Караченцова екстрено госпіталізували

Відео дня

Дружина артиста зізналася, що ізраїльським лікарям не вдалося перемогти онкологію актора. І тепер зірці кіно доведеться знову пройти курс лікування.

"Ми пройшли там курс променевої терапії в надії «засушити» злоякісне утворення, потім повернулися в Москву, трохи почекали, і ось сьогодні побували в онкоцентрі, де нам винесли невтішний вердикт – променева терапія не допомогла, потрібно продовжувати робити хімію, щоб не пішли метастази", - розповіла Людмила Поргіна.

Раніше Микола Караченцов вперше за довгий час з'явився на публіці. 73-річний актор взяв участь у ток-шоу "Нехай говорять", повернувшись з-за кордону, де проходив лікування.