Фото УНІАН

Про це Крим.Реалії повідомили в міліції Херсонської області.

«Це не протестна акція. Люди просто хочуть зустрітись, таксисти, і поспілкуватися. Вони написали заяву до сільської ради про те, що хочуть провести цю акцію», – прокоментував майбутню подію начальник відділу координації діяльності правоохоронних органів, військових і цивільних формувань УМВС України в Херсонській області Олександр Анохін.

Про те, що в середу, 28 жовтня, в районі пропускного пункту «Чонгар» о 10 годині планують проводити акцію протесту проти «громадянської» блокади Криму, кореспонденту Крим.Реаліїповідомив заступник генерального директора телеканалу АТР Айдер Муждабаєв.

Відео дня

Читайте такожБлокада Криму: активісти будуть домагатися повного відключення півострова від електроенергії

«Причому ця акція організована безпосередньо з Криму. Як повідомили ATR у штабі, за їхніми даними, в акції планується задіяти частину таксистів і підприємців Генічеського району загальною чисельністю в кілька десятків людей», – зазначив він.

Як повідомляв УНІАН, блокада поставок товарів до окупованого Криму почалася 20 вересня з ініціативи кримськотатарської громади, потім до акції долучилися бійці "Правого сектора". В'їзд на півострів закритий тільки для вантажівок, легкові авто та пішоходи потрапляють до Криму безперешкодно.

Читайте такожОкупаційна влада Криму пригрозила заборонити діяльність Меджлісу

Перевірка мобільними групами правоохоронців вантажівок, які стоять в чергах на КПП на адміністративному кордоні з Кримом, призвела до того, що багато водіїв розвертаються і їдуть у напрямку материка.