Як передає кореспондент УНІАН, близько 16.00 в Луцьку розпочалась сильна гроза, подекуди град. Район ЗАГСУ, вулиці Ветеранів, Конякіна, Карпенка-Карого, проспекту Соборності та інші вщент заповнені водою.

Луцьк затопило

На цих вулицях практично паралізовано рух легкового транспорту, маршрутні таксі стоять обабіч доріг. На деяких ділянках зірвано люки, вода фонтаном б’є на вулиці. Дощ продовжує йти.

Як повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради, міський голова Микола Романюк провів оперативну нараду, на якій йшлося про дії комунальних служб під час надзвичайної ситуації. Про доручення та план реагування комунальників обіцяють повідомити пізніше.

Відео дня

МНСники попереджали, що сьогодні в другій половині дня та у ніч на 31 липня у Західних та Вінницькій областях очікуються грози, місцями сильні зливи, град та вітер зі шквалами 17-22 м/с, в окремих пунктах – шквали 25-28 м/с, крупний град.

Зливи спричинили кілька небезпечних ситуацій. 

Злива заблокувала людей у вбиральні

Зокрема, за повідомленням ВолиньПост вихід із вбиральні, яка знаходиться у підвальному приміщенні одного з торгових центрів, заблокувало через надмірну кількість опадів. На той час у туалеті, за словами очевидців, перебували люди. Аби допомогти їм вибратися із «пастки», викликали підрозділ ДСНС.