Усик задумався про перехід у суперважку вагу / УНІАН

Менеджер Олександра Усика британець Едді Хирн вважає, що український абсолютний чемпіон світу у важкій вазі може спокійно перейти в суперважку вагу.

Британець навіть назвав імена ймовірних суперників українця, повідомляє SportArena з посиланням на BoxingScene.com.

«Усик може битися з переможцем або переможеним бою Уайт — Чісора. Ніхто насправді не знає, наскільки хороший Усик буде в суперважкій вазі. Ми знаємо, що він хороший, але чи зможе він конкурувати з великими хлопцями?», - заявив менеджер

Відео дня

«Усик не буде байдикувати. Він не погодиться на бій з середняком. Карлос Такам — ідеальний хлопець для дебюту в супертяжах. Він потужний і з сильним ударом».

Хирн заявив, що є лише один бій у важкій вазі, досить привабливий для того, щоб не дати Усику піднятися вгору. Це бій проти колишнього чемпіона в суперважкій і напівважкій вазі Андре Уордом.

«Усик проти Уорда — це чистий бокс. Це абсолютна мистецтво. Це був би найкращий боєць в світі, який пішов непереможеним, проти нинішнього найкращого боксера у світі. Тим не менш, я думаю, що Усик перейде в суперважку вагу і дебютує в новій категорії в квітні».

Як повідомляв УНІАН, напередодні Усик був визнаний боксером року за версією ESPN. Також український чемпіон був визнаний найкращим боксером року за версією порталу Sports Illustrated, а також номінований на це звання Американською асоціацією журналістів, які пишуть про бокс (BBWA).