Мауріціо Саррі назвав поле "Олімпійського" "катастрофою" / twitter.com/chelseafc

Головний тренер лондонського "Челсі" Мауріціо Саррі поділився очікуваннями напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Динамо", який відбудеться в Києві 14 березня.

За словами італійського фахівця, на "Челсі" чекає дуже складний матч в тому випадку, якщо його підопічні підійдуть занадто самовпевненими і допустять недооцінку "Динамо".

Читайте такожЧелсі провів тренування на НСК Олімпійський (фото, відео)

Відео дня

"Я знаю можливості "Динамо" - це сильний колектив, який здатний доставити неприємності будь-якому супернику. Я бачив їхні матчі в нинішньому єврокубковому сезоні, і вони показували дуже солідний рівень гри", - зазначив Саррі.

"Ми повинні бути повністю зосереджені на досягненні результату в четвер і відкинути думки про наступні поєдинки у чемпіонаті Англії (в неділю "Челсі" чекає матч з "Евертоном" в АПЛ. - УНІАН). Наше завдання - не просто вийти в чвертьфінал, а обіграти "Динамо" в Києві.

Чому до Києва не приїхав Ігуаїн? Він підхопив застуду і ми вирішили його залишити вдома, дати можливість одужати", - додав головний тренер "Челсі".

Також наставник гостей розкритикував стан газону на НСК "Олімпійський".

"Поле у Києві - це катастрофа, я розчарований. На жаль, для гравців є великий ризик отримати травми, але ми повинні прийняти цю ситуацію. Стан газону ускладнить життя обом командам", - сказав Мауріціо Саррі.

Як повідомляв УНІАН, у четвер у Києві пройде матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" - "Челсі". Перша гра у Лондоні завершилася крупною перемогою англійської команди - 3:0.