Окупанти вчилися наносити удари по кораблям умовного противника / Міноборони Росії

Кораблі Чорноморського флоту Росії і авіація Південного військового округу Міноборони Росії відпрацювали «знищення кораблів і літаків умовного противника» в ході спільних навчань у Чорному морі.

Про це повідомляють "Крим.Реалії" з посиланням на прес-службу флоту.

Читайте такожВійськові показали, як українська авіація готується відбивати атаку на Приазов'ї (відео)

Відео дня

«У ході навчань пара літаків Су-30М2, здійснивши зліт з одного з аеродромів Криму, відпрацювала захід на бойовий курс для застосування авіаційних засобів ураження по малому протичовновому кораблю (МПК) «Суздалець», – йдеться в повідомленні прес-служби Чорноморського флоту.

Крім того, після визначення повітряних об'єктів як «противника», екіпаж корабля «Суздалець», застосувавши зенітний ракетний комплекс «Оса-МА» завдав умовний вогневий удар по винищувачам до їх заходження на бойовий курс, йдеться в прес-релізі.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області стартували українсько-румунські навчання військових моряків Riverine-2018. Метою міжнародних навчань є відпрацювання спільних дій багатонаціональних катерних тактичних груп для підвищення їх взаємосумісності та можливостей проведення операції з безпеки на річці Дунай.