Збройні Сили України дотримувалися сталого режиму припинення вогню / фото УНІАН

Протягом минулої доби, 23 липня, збройні формування Російської Федерації та її найманці один раз порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Зокрема зазначається, що противник відкривав вогонь по наших захисниках із автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Читайте такожОкупанти облаштовують додаткові артилерійські вогневі позиції поблизу лінії зіткнення на Донбасі – Міноборони

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил: неподалік Луганського - з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

В штабі ООС зазначили, що втрат з української сторони не зафіксовано. Збройні Сили України дотримувалися сталого режиму припинення вогню.

"За даними розвідки 23 липня внаслідок підриву на вибуховому пристрої три окупанти загинули та один поранений", - додали в штабі.

Також повідомляється, що від початку поточної доби, 24 липня, війська противника не порушили безстрокову заборону на використання будь-якої зброї.

Як повідомляв УНІАН, в районі проведення операції Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях з 00:01 21 липня встановлено "режим тиші". У штабі ООС наголосили, що підрозділи Об'єднаних сил "адекватно відповідатимуть" на ворожі обстріли у разі порушення окупантами режиму припинення вогню.