Росіяни намагаються захистити свій флот у Севастополі / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, фото "Кримський вітер"

Росіяни намагаються захистити залишки свого флоту в окупованому Севастополі від атак українських морських дронів. Як пише тг-канал "Кримський вітер", з цією метою на вході в Севастопольську бухту російські військові встановлюють додаткові баржі.

Як зазначає моніторингова група "Кримського вітру" з посиланням на дані супутниковї зйомки, перші дві баржі було притоплено там з 5 по 10 квітня.

На вході в Севастопольську бухту встановлюють додаткові баржі / фото "Кримський вітер"

Також моніторингова група "Кримського вітру" нагадує, що всі носії крилатих ракет "Калібр" та інші значущі кораблі Чорноморський флот перевів на військово-морську базу в Новоросійськ, утім, українські морські дрони туди теж дістають.

Відео дня

Остання атака на російський флот у Криму

Сьогодні стало відомо, що український дрон "Магура V5" вразив швидкісний катер росіян у Криму, в районі бухти Вузька. Пізніше в розвідці показали відео, на якому зафіксовано момент удару по катеру.

Раніше за допомогою ударних морських дронів Magura V5 вже було знищено російські кораблі "Цезар Куніков", "Івановець", "Сергій Котов", "Акула" і "Серна", а також пошкоджено "Іван Хурс".

Вас також можуть зацікавити новини: