На окупованій Луганщині росіяни садять українців у підвал за дзвінок в Україну / facebook.com_GeneralStaff.ua

На окупованій частині Луганщини затримують і садять "на підвал" людей, які намагаються зателефонувати рідним в Україну.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в Telegram.

За його словами, зокрема, у Сєвєродонецьку зв'язку практично немає, колаборанти продовжують виявляти місця, де люди намагаються знайти зв'язок та зателефонувати рідним.

Він зазначив, що раніше російські окупанти намагалися штрафувати так званих "порушників", але в людей грошей немає, тому ця практика не спрацювала.

"Тому окупанти при спробі зателефонувати почали затримувати місцеве населення. За словами очевидців, чоловіків відправляють на підвал на 30 діб, жінок - на 15. Така зараз ціна дзвінка в "руського миру", - зазначає Лисогор.

Він також повідомив, що з окупованого Сєвєродонецька виїхали ремонтники-гастролери. "В окупованому Сєвєродонецьку зупинені показові ремонти, які виконували гастролери з РФ. Майже всі бригади зі зруйнованого росіянами міста переїхали на Донеччину. Залишились лише місцеві робітники, які вимушені працювати практично безкоштовно", - повідомив голова Луганської ОВА.

Окупанти отримали новий злочинний наказ від керівництва

Як повідомляв УНІАН, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі одного з телеканалів повідомив, що командири російських окупаційних військ на Луганщині отримали наказ, щоб в разі відступу все знищувати.  Це стосується тих ворожих підрозділів, які зараз біля Сватового, Кремінної, Рубіжного та Щастя. Йдеться про знищення, зокрема, очисних споруд, підстанцій, гідростанцій, греблі та іншої цивільної інфраструктури.

Вас також можуть зацікавити новини: