Вороги вдарили по Харкову ракетами / фото Олег Синєгубов

У неділю, 5 лютого, російські загарбники вдарили по Харкову.

Супротивники поцілили у центральну частину міста, повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов. За попередніми відомостями, ворог запустив по Харкову ракету С-300.

"Зафіксовано "приліт" у центральній частині міста. Попередньо - ракета С-300. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", - зазначив чиновник.

Відео дня

Пізніше він додав, що в центрі міста є влучання у житлову забудову, сталася пожежа й вже відомо про трьох постраждалих - 54-річну жінку та двох чоловіків, яким 51 та 55 років. 

"Жінку госпіталізовано з осколковими пораненнями, чоловікам допомогу надали на місці. Дані про постраждалих уточнюються. На місці працюють всі екстрені служби", - додав очільник ОДА.

Синєгубов о 8:21 написав, що вороги завдають ударів, та радив мешканцям Харкова та області залишатися в укриттях.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що по центру Харкова вдарили дві ворожі ракети. "Прильоти" є у Київському районі. 

"Інформації про жертв удару поки немає - на місці влучання ракет вже працює ДСНС, розбирають завали та проводять пошукову операцію", - зазначив очільник міста.

Потім мер повідомив, що одна з ракет супротивника влучила в житлову забудову. Спершу було відомо про одну постраждалу особу.

Ситуація в Харківській області під час війни з РФ - що треба знати

Росіяни вже не раз обстрілювали Харків та область, є багато руйнувань, жертв та постраждалих. 

Зокрема, 3 лютого стало відомо, що супротивники в місті Барвінкове поцілили у приватний будинок. Унаслідок ворожого удару загинули дві особи. Жертвами окупантів стали двоє братів. Крім того, поранення отримав батько загиблих. Чоловіка госпіталізували.

Вас також можуть зацікавити новини: