У Краснодарському краї РФ дрони атакували завод / колаж УНІАН, фото Baza, скріншот

У ніч на 17 березня на одному із заводів у місті Слов'янськ-на-Кубані в Краснодарському краї РФ виникла пожежа внаслідок атаки дронів, повідомляє Telegram-канал Baza з посиланням на інформацію від місцевих жителів.

"Очевидці повідомляють про звуки вибухів у Слов'янську-на-Кубані. Ймовірно, була атака безпілотників. На одному з місцевих заводів почалася пожежа", - написав канал.

За даними "Бази" є щонайменше один постраждалий - працівник заводу. Зараз на території заводу почалася пожежа. На місце виїхали співробітники швидкої допомоги та оперативні служби.

Відео дня

Канал Осторожно, новини уточнює, що, за словами місцевих жителів, завод атакувала група безпілотників - понад п'ять дронів - частина яких долетіла до виробництва. Ймовірно, цим заводом є місцевий НПЗ.

Атаки на російські НПЗ - деталі

Українські дрони продовжують влучати в російські НПЗ майже за 1000 км углиб російської території. Нещодавно наші дрони-камікадзе вразили одразу два російські нафтопереробні заводи в Самарській області РФ, і це за щонайменше 900 кілометрів від державного кордону України.

Як зазначають у Defence Express, проаналізувавши останні удари українських дронів, можна підбити деякі попередні підсумки по поточній кампанії ударів по російських НПЗ, і заразом акцентувати увагу на деяких питаннях, які порушують ці атаки.

Вас також можуть зацікавити новини: