Захід допомагає Путіну: Арестович накинувся на союзників України / скріншот відео

Колишній радник ОПУ Олексій Арестович розкритикував Захід за поставку недостатньої кількості зброї для України. Він упевнений, що союзники України кволою реакцією на заколот Євген Пригожина показали своє бажання зберегти при владі в РФ нинішній режим.

"Під час походу Пригожина на Москву головними зусиллями Заходу було зберегти не просто централізовану державу, а саме Путіна на чолі Росії. Вони досі вірять, що Путіна вдасться розгорнути проти Китаю. Це стара історія про трикутник Пекін-Москва-Вашингтон, в якому завжди дві сторони повинні бути проти однієї, і не дай Бог розвалиться Росія, путінський режим впаде або централізована держава. Його відверто рятували, а нам відверто недодають те, що могло б послужити військовому розгрому і падінню путінського режиму. Вони навіть для оборони недодають. У них [систем ППО] Patriot в світі майже 1,5 тисячі, а в Америці 1100. Як ви думаєте, знайшлося б ще 5 Patriot для Одеси? ... Щойно виникла реальна загроза його режиму під час пригожинського заколоту, він побачив, що Захід кинувся його рятувати, ці самі американці. З якими він веде страшну війну проти Заходу. Після цього крила за спиною виростають", - сказав Арестович на стрім.

Екс-радник зазначив, що Захід, хоча і декларує готовність підтримувати Україну на шляху до перемоги у війні, насправді не збирається давати Росії програти.

"Захід устами своїх радників не прямо говорять, що "ми не повинні дати Україні програти", але також – "ми не можемо дозволити програти і Путіну". А тоді у мене виникає питання: а які цілі цієї війни тоді?", – додав Арестович.

Україна шукає системи ППО - що повідомлялося

27 липня президент України Володимир Зеленський приїхав в Одеську область, яка другий тиждень перебуває під масованими обстрілами окупантів. Він, зокрема, відвідав зруйнований росіянами Спасо-Преображенський собор.

У вечірньому відеозверненні з Одеси президент заявив, що зараз йде пошук систем протиповітряної оборони для захисту Одеси, області та всього півдня нашої держави від ударів російських загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: