Директор Escobar Inc пообіцяв, що Маск пошкодує,як і всі інші / bits.media

Брат убитого колумбійського наркобарона Пабло Ескобара Роберто готується судитися з бізнесменом і винахідником Ілоном Маском, якого звинувачує в крадіжці ідеї продавати вогнемети.

Про це пише ТСН з посиланням на TheNextWeb.

Читайте такожІлон Маск назвав головну проблему людстваЗазначається, що Escobar Inc, самопроголошений власник товарного знаку Pablo Escobar, вже виграв судовий позов на 3 мільйони доларів, отримавши право власності на домен PabloEscobar.com.

Відео дня

Зараз неактивний домен, але це не надовго. Компанія планує запустити веб-сайт до 2020 року, де буде продаватися продукція і товари Pablo Escobar, у тому числі й горезвісний запатентований вогнемет.

Виконавчий директор Escobar Inc Даніель Рейтберг в електронному листі TNW підтвердив, що вогнемет буде доступний за ціною 249 доларів за штуку. Також він зазначив, що зараз готується «кілька величезних справ проти» Ілона Маска.

«Він пошкодує, що не заплатив нам, так само як всі інші вже пошкодували про це», – відзначили в компанії.

Але і на цьому компанія не хоче обмежуватися. За словами генерального директора Улофа Густаффсона, на сайті також будуть представлені «революційні технології».

«Зараз ми знаходимося в процесі створення технологічної компанії за 50 мільйонів доларів, яка легко перевершить Apple Inc», – сказав генеральний директор.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Колумбії підірвали будинок Пабло Ескобара в його рідному місті.