Ілюстрація / REUTERS

У Парижі чоловік напав з ножем на трьох поліцейських, його застрелили.

Про це повідомляє France 24.

Читайте такожТеракт на Лондонському мосту: нападник вже був засуджений за тероризм

Відео дня

"Чоловік, який погрожував напасти з ножем на поліцейських, в п'ятницю вранці застрелив офіцера поліції в діловому районі Парижа Ля Дефанс", - повідомили джерела в поліції.

Інформацію про чоловіка, озброєного ножем, на площі в районі Ля Дефанс поліцейські отримали в п'ятницю, 13 грудня, близько 10:30.

Троє поліцейських підійшли до підозрюваного, який втік в їх бік і кричав: "Я вб'ю вас!". У відповідь офіцери відкрили вогонь і застрелили чоловіка.

Як зазначається, чоловік не мав з собою посвідчення особи. Влада тимчасово наказала людям уникати зони конфлікту.

Як повідомляв УНІАН, поліція Великобританії застрелила підозрюваного в нападі на перехожих людину на Лондонському мосту. В результаті нападу загинуло дві людини, троє були поранені і госпіталізовані. Поліція оголосила інцидент терористичним актом. У підозрюваного був закріплений на тілі муляж вибухового пристрою. Він був засуджений у 2012 році за злочини, пов'язані з тероризмом, а в грудні 2018 року вийшов з в'язниці.

Терористична група «Ісламська держава» заявила, що напад на Лондонському мосту в п'ятницю, 29 листопада, був скоєний одним з її членів.