Є кілька сценаріїв краху путінського режиму, спрогнозувала аналітик / скріншот

У РФ російський диктатор Володимир Путін може втратити владу за кількома сценаріями, зокрема, можлива революція й так званий "палацовий переворот".

Зміна влади може відбутися також після того, як повстанський легіон "Свобода Росії", який міцніє, дійде до Москви, і після цього влада зміниться, розповіла головний редактор порталу After empire, політичний аналітик Ольга Курносова в ефірі каналу "FreeДом".

На думку експерта, революція в РФ можлива тоді, коли окупанти на фронті зрозуміють, що офіцерів вже час вішати. "Коли ми побачимо, що рядові розстріляють свого командира, це буде свідчити про те, що революційні настрої у військах вже склалися", - заявила вона.

Відео дня

Експерт додала, що загрозу для путінського режиму можуть становити представники еліт.

"Коли еліти, які розуміють, що крах наближається, самі вже візьмуть і щось зроблять з цим самим Путіним. Тому що сьогодні головний мотор цієї війни - це, звичайно, особисто... Путін", - підкреслила аналітик.

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто прочитати й знати

У РФ Володимир Путін вже перебуває при владі понад 20 років. Колишній британський шпигун Крістофер Стіл спрогнозував, що західним державам необхідно "підготуватися до кінця епохи" російського диктатора.

На його думку, лідер Росії покине владу протягом наступного року. Стіл також говорив, що Путін може раптово померти, оскільки джерела, які заслуговують на довіру, повідомляли про хворобу Путіна.

Раніше радник глави Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк стверджував, що російська держава вже "вагітна революцією". Подоляк впевнений, що в Росії відбудеться переворот.

Вас також можуть зацікавити новини: