Володимир Путін скоро може покинути владу, вважає колишній західний шпигун / скріншот

Крістофер Стіл, який керував у MI6 (секретна розвідувальна служба Міністерства закордонних справ Великобританії) у Лондоні відділом щодо РФ з 2006 до 2009 року, вважає, що Заходу потрібно "підготуватися до кінця епохи" російського диктатора - Володимир Путін скоро може перестати керувати країною.

Екс-шпигун вважає, що лідер росіян покине владу "протягом наступного року", пише Sky News. За його словами, джерела, які дуже заслуговують довіри, повідомляють, що Путін був хворий протягом деякого часу, і це підвищує ймовірність його раптової смерті.

Стіл вважає, що для західних держав найгірший варіант - це вбивство Путіна в результаті змови з-за меж РФ чи внутрішніми елементами, оскільки після цього може виникнути "фракційне кровопролиття" до того, як буде встановлений наступник.

Відео дня

"Директор ФСБ (Федеральна служба безпеки Росії - Ред.) Олександр Бортніков може стати одним з претендентів на владу при такому сценарії", - спрогнозував колишній шпигун.

Цікаві новини Росії про Путіна - сьогодні це варто знати

Володимир Путін перебуває при владі у РФ понад 20 років, багато разів обирався президентом, але його президентські терміни були "обнулені" в 2020 році, тобто він знову зможе брати участь у виборах. Нові вибори президента РФ мають відбутися 17 березня наступного року. ЗМІ писали, що Кремль вже готується намалювати диктатору "перемогу".

Наприкінці липня радник керівника Офісу президента України Володимира Зеленського Михайло Подоляк говорив, що в РФ буде переворот. За його словами, країна вже "вагітна революцією".

Вас також можуть зацікавити новини: