Вбивця Біллі Чемірмір знайдений мертвим / скріншот

Серійний вбивця Біллі Чемірмір, звинувачений у смерті 22 літніх жінок і засуджений за вбивство двох, знайдений мертвим у тюремній камері. Імовірно його вбив співкамерник, пишуть Sky News.

Його знайшли мертвим у відділенні Коффілд в колонії Теннессі вранці у вівторок, 19 вересня.

Відомо, що Чемірмір відбував два довічних ув'язнення без можливості умовно-дострокового звільнення. За версією звинувачення, він убив 13 літніх жінок в їхніх будинках в окрузі Даллас і ще дев'ять - в окрузі Коллін. Чемірмір працював у сфері охорони здоров'я.

Відео дня

Усіх своїх жертв вбивця душив, після чого грабував, несучи з собою їхні коштовності, які потім продавав.

Спіймати злочинця вдалося після того, як на нього заявила одна з потерпілих, якій вдалося вижити після нападу. Це була 91-річна Мері Бартель. Вона розповіла поліцейським, що Чемірмір намагався задушити її подушкою у будинку престарілих, і що він вкрав її коштовності.

У США вирахували серійного вбивцю по ДНК на піці

Раніше повідомлялося, як у США оголосили про прорив у розслідуванні серії нерозкритих вбивств через понад 10 років. Там заявили, що затриманий головний підозрюваний - 59-річний архітектор Рекс Хойерманн.

Жертвами були переважно молоді жінки. У 2010-2011 році їхні тіла знаходили недалеко від острова Лонг-Айленд. Всього було виявлено 11 тіл.

Зазначалося, що підозрюваного заарештували після того, як з недоїдків піци були зняті зразки його ДНК.

Вас також можуть зацікавити новини: