Користувачі TikTok були спантеличені таким питанням / скріншот

Багато людей були розгублені математичним питанням, що здається майже нерозв'язним, але щойно ви дізнаєтесь відповідь, вам буде цікаво, як ви її не зрозуміли.

"Тільки люди з високим IQ можуть це зрозуміти", - йдеться у відео @selfdevelopment71 в англомовному сегменті TikTok. І не можна заперечувати, що це питання серйозно збиває з пантелику і змушує багатьох почухати потилицю, пише Mirror.

Підпис до відео говорить:"Це тест, який вам потрібен, щоб підвищити свій IQ". А ось і це завдання: "якщо 1=3, 2=3, 3=5, 4=4, 5=4, Чому дорівнює 6=?".

Відео дня

Мета цієї головоломки - з'ясувати закономірність і відповісти, чому дорівнюватиме число шість. У коментарях люди намагалися зрозуміти, що все це означає.

Якщо ви все ще відчайдушно шукаєте відповідь, припиніть, оскільки вона незабаром з'явиться. Відповідь: 6=3. Це тому, що слово "шість" англійською мовою має три літери (six). Ну, що, ви встановили цей зв'язок або відчайдушно намагалися, як інші тіктокери?

Те саме стосується всіх інших попередніх чисел, так що один (one) — це три літери, два (two) — три, три (three) — п'ять букв тощо.

Багато людей правильно вгадали на TikTok, але інші залишилися розгубленими, залишивши жартівливі коментарі.

Вірусна математична задача розділила мережу

Одна вірусна математична задача заводить людей у глухий кут і ділить їх на два табори. Приклад, через який сперечаються знавці математики в інтернеті, має такий вигляд: 8:2(2+2)=.

Перший метод передбачає наступною дією множення 4 на 2, отримуємо 8, після чого 8:8=1. Другий варіант - після операції в дужках виконується не множення, а потім ділення: 8:2=4, і тоді 4*4=16.

Вас також можуть зацікавити новини: